Post by cadocomplici on Mar 6, 2022 9:46:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مود پول بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
بازی مفهومی بسیار لذت بخش و متفاوت ... شما را به فکر می اندازد ... اما شما را دیوانه نمی کند! ... همانطور که رسیدن به سطح بعدی بسیار سخت است ... توسعه دهندگان موفق باشید ... متشکرم.
بازی کردن آن آسان است اما این بازی به مغز کار می دهد
فوق العاده
شما باید از من برای بازخورد من تشکر کنید و بدترین نوع بازی را هدر دادم
خوب است اما چسبندگی خیلی کوچک است، دیدن آن دشوار است.
بازی عالی اما تبلیغات زیاد
برخی از تبلیغات مضحک هستند. حتی اگر من حاضر به تماشای تبلیغات احمقانه باشم، از دادن "ایده" رایگان متوقف شد!
ما این برنامه را به روز کردیم. Bt پس از به روز رسانی، ما از دو نوع تم استفاده کردیم. نسخه قدیمی همچنین تم های رنگی قهوه ای زیبا و کاشی های آن نیز زیبا و زیبا است. Bt این نسخه فقط دو تم و طراحی گرافیکی بسیار ضعیفی دارد. من از شما خواهش می کنم با تم های نسخه قدیمی به روز رسانی کنید. به روز رسانی های جدید نیز تجربه بدی دارند.
❤💋😘🙉🥰😛😍😇دوست دارم
این بازی عالی هست ممنونم از سازندش❤
Tiledom - Game Mencocokkan Teka-teki gtga
این یک بازی خوب است، اما بسیار هنگ می کند.. لطفا این را در اسرع وقت تعمیر کنید
یک بازی خوب برای گذراندن زمان..
این بازی سرگرم کننده است. اما چیزی که من را ناامید می کند این است که، فرزندم این را بازی می کند و تبلیغات در آن بسیار نامناسب است، محتوای بزرگسالان در آنجا وجود دارد که واقعاً من را آزار می دهد. وقتی این بازی بیشتر توسط بچه ها انجام می شود، این درست نیست. لطفا این موضوع را حل کنید.
فصل 9 به بعد هیچ منطقی وجود ندارد، فقط از نکات استفاده کنید! بدترین برنامه اگر مجبور شدید پس از رسیدن به آنجا ترک تحصیل کنید!
بسیار به بازی، آن را تقویت ذهن.
این یک بازی فوقالعاده است و فکر میکنم همه باید این بازی را انجام دهند زیرا ذهن ما را توسعه میدهد که من و خانوادهام به تلویزیون متصل میشویم و همه ما هر روز آن را بازی میکنیم، زیرا این یک بازی سرگرمکننده و ذهنی است که سختتر از آن چیزی است که فکر میکنید به عنوان دستهبندی کارتها به صورت دستهای. از 3 بدون خارج شدن از حرکات دشوار است با گذر از سطوح دشوارتر می شود اما بهتر از هر چیز دیگری در دنیا ... به همه شما پیشنهاد می کنم لطفاً یک بار آن را امتحان کنید..... تبلیغات زیادی نسبت به آن وجود ندارد. بازی های دیگر..پس برای من 5 ستاره است..😊
فقط بازی را شروع کنید، بدون توجه به اینکه من از آن لذت می برم، بنابراین دوباره از من بپرسید
این بازی را نصب نکنید، هرگز. این بازی هیچ فایده ای ندارد، هیچ چیز جدیدی نیست، هیچ کس نمی تواند از سطح 12 عبور کند. این بازی ضایعات mb شما است. Tiledom = ملال. بهتره X&O، جدول کلمات متقاطع و غیره رو نصب کنید......... بازم میگم نصبش نکنید. بی حوصلگی... بی حوصلگی... بی حوصلگی..... واقعاً مگابایت شما هدر می رود. در تاریخ 29 آوریل 5 ستاره دادم، اما متوجه شدم که بازی خسته کننده است.
اگر حجم زیادی از دادهها را برای تماشای ویدیوهای تبلیغاتی بیپایان هدر میدهید، با خطر دانلود کنید. سیستم پاداش رقت انگیز و به طور فزاینده ای خسته کننده می شود
بازی به طور کلی سرگرم کننده است، اما یک اشکال ظاهری وجود دارد، هر از گاهی نیمی از صفحه با تبلیغاتی پوشانده می شود که نمی توان آن را خاموش کرد (بازی در پس زمینه کار می کند اما نیمی از صفحه با تبلیغات پوشانده می شود). برای خلاص شدن از شر آن باید برنامه را بکشید و دوباره راه اندازی کنید.
عاشق این بازی تا آخرین به روز رسانی! قبلاً میتوانستیم یک آگهی را برای کمک تماشا کنید، اما اکنون دکمه آگهی کار نمیکند. می توانم روی آن کلیک کنم اما هیچ اتفاقی نمی افتد ...
اگرچه بازی بد نیست اما تبلیغ کاشی های متحرکی داشت که باید 3 را از آن ها مطابقت می دادید اما بازی واقعی متفاوت است کاشی ها لوازم التحریر هستند اصلاً حرکت نمی کنند بنابراین بازی خوبی ساختید اما من برای دروغگویی 3 ستاره دادم.
لحظه ای که بازی را باز می کنم یک تبلیغ ظاهر می شود! وحشتناک.
بازی سریع و جذاب با چیدمان زیبا. از بازی کردن لذت برد
این بازی شگفت انگیز است .... سعی کنید ... این برای کسانی است که دوست دارند بازی های متمرکز انجام دهند ... تنها مشکل این است که بعد از هر سطح اضافه می شود
این یک بازی واقعاً عالی است که استرس من را از بین می برد من واقعاً آن را دوست دارم
از روشی که اخیراً به روز شده متنفرم ... با این سیستم امتیاز bs نصب شده تقریباً غیرممکن است پیشرفت کنید.
بازی بیهوده ای است چگونه می توان بازی کرد وقتی همه قطعات به هم چسبیده و فقط 2 یا 3 قطعه کاملاً قابل مشاهده است؟ اگر به دنبال کمک باشید مجبور می شوید یک تبلیغ طولانی را تماشا کنید که اغلب یکپارچه پخش نمی شود.
Football Manager 2022 Mobile Sportgames sdgs
من عاشق بازی هستم و بازی کردن با آن آسان است.
خوب این برنامه برای مغز خوب است و من آن را دوست دارم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بازی بسیار آسان از بچه ها
آویزان است. صفحه در بین یک سطح شروع به سوسو زدن می کند. این به نوعی بر برنامه گوگل کروم من نیز تأثیر گذاشت.
در حین بازی دچار خاموشی های مکرر می شود.
بدون کنترل مکث و امکان شروع مجدد از اواسط بازی از جایی که متوقف کردیم.
چه سیستم عامل بازی tiledom که می توانید کاشی ها را به کاشی های مطابقت آن منتقل کنید
به اندازه کافی چالش برانگیز نیست
عالیه💯 فقط یه بدی داره که یه ستاره کم میکنم اونم اینه که خیلی تبلیغ داره و طولانی هستن میشه با تشکر
من اشتباه رفتم و بارها مجبور شدم دوباره شروع کنم تا اینکه به نتیجه رسیدم. من خیلی این بازی را دوست دارم، اما سطح مورد علاقه من آخرین مرحله ای بود که بازی کردم اما امروز شروع کردم.😁این برنامه باعث می شود بنشینم و از آن لذت ببرم.
من اخیراً این بازی را بازی کردم، نتوانستم سطح خود را کامل کنم زیرا یک چراغ چشمک زن آمد و بعد از 10 دقیقه برنامه را حذف نصب کردم و دوباره برنامه را نصب کردم. با همین مشکل مواجه شدم.
این سرگرم کننده است که سعی کنید بفهمید از چه چیزی خلاص شوید، تا موارد بیشتری را در زیر بقیه کاشی ها نشان دهید.