Post by cadocomplici on Mar 6, 2022 9:39:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Armored Frontier ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Armored Frontier IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ طلای نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Armored Frontier 2022 version ▞▞▞
یک شوتر دوقلو بدون چوب شناور، بدون دکمه آتش، 20 فریم در ثانیه، ارتقاء p2w و دکمه بارگذاری مجدد همه چیز. rofl. به وضوح برای افرادی طراحی شده است که هر شب دندان های خود را با شکر می پوشانند تا بتوانند زمان بیشتری را در مطب دندانپزشکی بگذرانند.
بازی بد
خوب، این بازی سخت است، زمان زیادی طول می کشد تا سینه ها را به دست آورید، به معنای واقعی کلمه باید زمان زیادی را برای این بازی صرف کنید.
فریم در ثانیه پایین، غیرقابل پخش.. چنین پتانسیلی خوب است اگر شرکتی بازی مشابه این را بسازد، strike royale همان بازی brawl بود و در حال خاموش شدن است.
کل زباله ptw. مسابقه بسیار اول، در برابر مکانیک های سطح بالا که در 1 ثانیه می کشند. کاملا ناعادلانه
گیم پلی اولیه خوب است، اما ارتقاء آن بسیار خسته کننده است. این تقریباً همه تصادفی است زیرا بزرگترین ارتقاءها کسب مهارت برای ارتقاء سطح از باز کردن جعبه ها است. وقتی سطح بالا میروید، یک جعبه به دست میآورید، اما اگر حالت اصلی را بازی کنید، ارتقاء سطح برای همیشه طول میکشد. در عوض، شما باید حالت دفاعی را بازی کنید که بسیار تکراری است و جعبه ها اغلب چیزی را به شما می دهند که واقعاً به آن اهمیت نمی دهید یا نمی خواهید.
Rider આર્કેડ pbkw
برای همیشه لازم است که همه آنقدر قوی باشند
Armored Frontier Аркаде ykp
همه نبردها با هوش مصنوعی انجام میشوند و در یک مکان قرار میگیرند و امکان برد آسان را فراهم میکنند، ارتقای سلاحها تنها با افزایش ۱ برابری انجام میشود، علاقهمندان به مجله مهمات بینهایت میدهند، و اگر آنقدر شکسته نمیشد، بازی کردن به دلیل کنترلهای وحشتناک آزاردهنده بود. این یک بازی واقعاً بد است
Armored Frontier Arcade bzst
Armored Frontier Аркады vsis
این بازی نیمه بد نیست با این حال، باید کاری در مورد مسئله تاخیر انجام شود. من فکر می کنم روش نهایی کشاورزی در حالت Defence است. شاید زمانی که Lvl 15 شدم میتوانستم در میدان بازی کنم. باید تعادل بازی را تغییر دهید.
bobomo geme ca
عاشق این بازی! به احمقی که می گوید بد است گوش نده، این بازی عالی است!
چیزهای سرگرم کننده ای که آرزو می کنم آنها یک گزینه چت باشند تنها نگرانی من است، اما به غیر از آن بازی زیبا که همه آنها ساخته شده اند. همچنین سلاحها و زرههای بیشتر خوب خواهد بود، با این حال من یک 5 ستاره میدهم زیرا حالت pvp و حالت pvm خوب هستند و شاید سعی کنید یک تیم در مقابل تیم را به عنوان یک مسابقه پرتاب کنید که جالب باشد. من این بازی را دوست دارم اگرچه امیدوارم در آینده شاهد بروز رسانی هایی باشم !!!!
Armored Frontier আর্কেড yhzg
سلام دوستان من ازین نیدونم چجری ولی میدونم که عالیه🙂
انصافا خوب است اما می توانید آن را از بالا به پایین به تیراندازی سوم شخص تغییر دهید
نهایی
من خیلی متاسفم GEME
برای تجربه بهتر در حین گیم پلی، گزینه تنظیمات گرافیکی را برای تنظیم آب و هوا در بالا یا پایین قرار دهید
بازی خیلی سرگرم کننده نبود و شما یک زندگی و فوق العاده سخت دارید
خوب
من نمیتونم بازی کنم😔
Armored Frontier আর্কেড yhzg
خیلی بده نصب نکن
10/19/21 UPDATE گذشته از آموزش کار نمی کند
بازی خوب است اما آیا می توانید یک عرصه حالت آفلاین ایجاد کنید.
بازی خوبی بود اما آیا می توانید سرور 5v5 را تبلیغ کنید
صادق باشید، این بازی واقعاً فاقد محتوا است، فقط 2 حالت بازی وجود دارد، اما شامل چند نفره آنلاین است و هیچ چیز واقعاً هیجان انگیزی نیست. کنترل خیلی عالی نیست، به دلیل تاخیر، هدف گیری به سمت هدف دشوار است. هیچ داستان یا رویدادی وجود ندارد، فقط استخوان لخت بازی وجود دارد. در ابتدا 3 ستاره بود، اما به دلیل کنترل بد، 1 ستاره کم شد. من نمی فهمم چرا یک بررسی وجود دارد که به دلیل بررسی 1 ستاره، دیگران را احمق خطاب می کند، در حالی که این بازی واقعاً نیاز به بهبود دارد.
برنامه شگفت انگیز، من عاشق مبارزه در این بازی هستم، اما اگر محدوده دید افزایش یابد، بهتر خواهد بود
بازی باحاله و گرافیکش بالاست کنترلرها خوبه و من دوست دارم که بتونی ماشینتو رنگی کنی میتونی ارتقاش بدی و اعضای بدنت رو عوض کنی و اسلحه ها رو عوض کنی و مهارت هایی مثل مهارت های فعال و غیرفعال به شخصیتت اضافه کنی. را می توان در قفسه سینه باز کرد). دلیل اینکه من به این بازی 4 امتیاز می دهم زیرا گرافیک آن برای اندروید کمی بالاست، شاید گرافیک های کم هزینه را اضافه کنید. همچنین رنگ های بیشتری اضافه کنید و کنترلرها را تعمیر کنید، گاهی اوقات هدف اشتباه است. خب فعلا همینه 👍👌
این بازی راهی برای بازی نیست..؟؟؟
~{WARNING}~ "دانلود نشود"
بازی عالی! دوستش دارم!
بازی برای بازیکنان جدید منصفانه نیست. بدون lv لابی کم یا اختصاص دادن به آن. مفهوم عالی است مانند هسته زره پوش یا مشابه.
بد است!
بازی خیلی کم عمق است، محتوای زیادی ندارد... اهداف کنترل وحشتناک هستند
خوب
خوب است اما واکرهای چهار پا ... آزاردهنده هستند