Post by cadocomplici on Mar 6, 2022 9:30:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Man šī spēle tik ļoti patīk, bet novērtējiet to ar 4/5 zvaigznēm, jo 16. līmenī ar to ir problēma, ka tā vienmēr paliek šajā līmenī. Sākumā es domāju, ka tā var būt mana tālruņa kļūda, bet manā tālrunī nav daudz krātuves un spēļu, un tas nav pārslogots, tāpēc tas nevar pakārt. Pēc 5 mēģināšanas esmu pārliecināts, ka šī problēma nav mana tālruņa problēma. Tāpēc novērtēju to tikai ar 4 zvaigznītēm. Vai varat lūdzu novērst šo problēmu. -Ar cieņu, paldies...
Man patīk koncepcija. Taču, tāpat kā jebkuru modeļu veidošanas spēli, to ar laiku kļūs neiespējami turpināt (paaugstināt līmeni), neizmantojot savu naudu. & ES neieredzu to. ARĪ šai spēlei ir TIK DAUDZ REKLĀMU. Es esmu kāds, kam patiesībā nav iebildumu pret reklāmu šeit un tur, bet oho, šajā spēlē ir visvairāk, ko esmu pieredzējis savā dzīvē. 30 sekunžu reklāmas ik pēc pāris minūtēm. Vienkārši neiedomājieties, ka šī ir spēle, kuru es turpināšu spēlēt mūžīgi. & Manā tālrunī ir dažas spēles, kuras esmu spēlējis gadiem ilgi. Šis nav tas.
Man patīk šī spēle, LĪDZ jums ir nepieciešami 300 naudas, lai pabeigtu istabu. To ir gandrīz neiespējami paveikt, neizmantojot reālu naudu. bonusa istabas arī neģenerē pietiekami bieži, tāpēc jums paliek daudz biļešu, kuras vairs nevar izmantot, jums ir nepieciešama nauda, lai pilnībā pabeigtu istabu. Lietotājiem šo spēli padarītu daudz vienkāršāku, lai samazinātu nepieciešamo monētu un skaidras naudas daudzumu, lai telpu faktiski varētu aizpildīt. Kopumā ir jautri spēlēt!
My Home - Design Dreams कैज़ुअल गेम vluh
Tas bija labi. Nav pietiekami daudz iespēju, lai tas justos īsts, un jūsu reklāmas ir sliktas. Tie vienmēr iestrēga manā ekrānā un ilga yyyyyyyy pārāk ilgi. Man bija tik grūti atgriezties spēlē. Es domāju, ka tā ir kļūda manā tālrunī vai pakalpojumā, bet tā ir noticis katru reizi, kad esmu iesaistījies spēlē. Laba koncepcija vienkārši slikti salikta.
Man patīk šī spēle. Spēlēju jau vairāk nekā gadu. Sižets ir gudrs, un krāsu shēma ir pievilcīga. Es vēlos, lai tajā būtu vairāk sižeta, salīdzinot ar laiku, ko pavadu, spēlējot Match 3 spēli, lai izrotātu ainu. Un, kā teikts vienā citā ierakstā, būtu patīkami vairāk dažādu dekorēšanas krāsu nekā bēša, zila un rozā. Kopumā tas ir patīkams laika aizpildītājs manā dienā.
Esmu spēlējis My Home-Design Dreams kopš tā sākuma, un man tas joprojām patīk. Daži cilvēki sūdzas par to, ka augstākie līmeņi ir pārāk grūti, bet es esmu šeit, lai pateiktu viņiem, ka līdz šim man nav bijis jātērē, lai uzvarētu. Turklāt, kas tas par prieku, ja nav izaicinājumu? Tā ir lieliska spēle, VIENĪGĀ, pie kuras esmu palicis.
Šī spēle ir lieliska, taču līmeņi, lai savāktu monētas, lai atjauninātu savu vietu, ir ļoti grūti. Tie sākas patiešām viegli un ātri kļūst pārāk sarežģīti, un, kad beidzas iespējas, jums ir jāpērk. Nav citu iespēju, piemēram, lielākajai daļai spēļu ir jāveic aptaujas vai jāskatās reklāma. Tāpēc diemžēl man ir jāatinstalē, pretējā gadījumā es tam iztērēšu visu savu naudu.
Tā ir vairāk atjautības spēle nekā mājas dizaina spēle, jo 95% gadījumu es mēģinu atrisināt mīklas, lai iegūtu niecīgu monētu mēbeļu iegādei. Katru reizi, kad pildu mīklu, es saņemu tikai nedaudz vairāk par 500 monētām, bet vienkāršs dekors jau ir 1800 monētas... tāpēc man būtu jāturpina risināt daudzas mīklas, lai pabeigtu 1 vienvietīgu istabu!
Es ļoti izbaudu spēli. Bet viss tiek atjaunināts, izņemot Masters Tournament Es neredzu, kurā līmenī esmu? Ir pagājušas 4 dienas
Dicedom - Match Dice Sestavljanke wze
Vis labākā spēle atīsta smadzenes
My Home - Design Dreams Diverse jqz
Spēle ir laba. Tomēr, progresējot, mēbeles kļūst daudz dārgākas nekā monētas, kuras mēs varam nopelnīt. Tomēr nav viegli notīrīt līmeni, būs labi, ka jūs varat palielināt nē. No kustībām. Ja nē, tad vairs nebūs ieinteresēts spēlēt. Kopumā laba pieredze!
Tāpēc es novērtēju šo 1/1/21, nekas nav labots. Nevajadzētu veikt 30 mēģinājumus atvērt un aizvērt lietotni, lai tas darbotos. SALABOT TO!! Un tas nav mans interneta savienojums. ORIĢINĀLAIS KOMENTĀRS: būtu 5 zvaigznes, taču jaunākais atjauninājums ir kaitinošs. Spēle turpina sasalst, kad to atverat, vai arī tā vienkārši neatveras vai izslēdzas, pirms jūs pat sākat spēli. Lūdzu, izlabojiet to. Atjaunināt. Man vajadzēja tikai 20 minūtes, līdz spēle tika atvērta bez sasalšanas. Vai kāds to var salabot!!
Jautri un mani aizņem. Man patīk spēles grafika un kvalitāte. Man tas nekad nav aizkavējies. Vienīgā problēma, kas man ar to patiešām ir, ir tā, ka ir nepieciešams tik ilgs laiks, lai atjaunotu dzīvības. Es domāju, ka laiks ir jāsamazina, lai piepildītu katru sirdi. Es arī uzskatu, ka preču iegāde ir nedaudz dārga. Bet es ļoti iesaku šo spēli. Tā godīgi ir mana mīļākā, ko jebkad esmu lejupielādējusi, un man tas nekad nenogurst!
Priekšmeti ir dārgi, un tie dod mazas monētas
sveiki, godīgi sakot, es uzskatu, ka šī ir patiešām lieliska spēle. Man patīk, cik šī spēle ir interesanta un jautra, taču ir lietas, kas man tajā nepatīk. 1) ir pārāk daudz reklāmu, un tās vienmēr tiek rādītas pēc 2. līmeņa pabeigšanas) kustību ir pārāk maz: (lūdzu, mēģiniet pievienot vairāk kustību, man ir jāmēģina atkal un atkal vismaz 12 reizes. Lūdzu, mēģiniet arī palielināt gājienu skaits katram līmenim atkarībā no tā grūtības pakāpes. Gandrīz visos līmeņos ir vienāds gājienu skaits 53. līmenī, un visvairāk man bija 29, un tas nav viegls līmenis. Lūdzu, palīdziet pievienot vairāk jo nav daudz cilvēku, kuriem ir pacietība vēlreiz mēģināt līmeni, un viņi galu galā vienkārši izdzēsīs lietotni 💁
Tā bija jauka spēle, bet reklāmu bija tik daudz, ka pēc katras mīklas būs reklāma. Dizains vienmēr bija vienāds. Un mēbeļu izmaksas pieaug pēc katra līmeņa, kā arī reklāmu un mēbeļu krājuma dēļ, es piešķiru šai spēlei 3 zvaigznes. Spēle nebija tik slikta. Es to spēlēju līdz 107 līmenim, jo tas bija labi. Paldies, ka izveidojāt šādu spēli. Katrā lietā ir kaut kas labs un kaut kas slikts.
Es šai spēlei piešķiru tikai 2 zvaigznes, jo šī spēle bija laba pirmajās divās istabās, bet nākamās istabas lejupielāde prasa pārāk daudz laika. Es gaidīju 1 visu dienu, bet tas nenotika, lai gan mans interneta ātrums bija pietiekami labs.
Spēle laba. Bet mazliet par dārgu lietu, grūti dabūt.
Šī ir lieliska spēle, tomēr dažas spēles ir smieklīgi sarežģītas, un mēbeles kļūst ļoti dārgas pat agrīnā līmenī. Man patīk izaicinājums, bet tas reizēm ir nomākts. ļoti viegli tērēt daudz naudas šai spēlei, taču mēģiniet no tā izvairīties. Šausmīgi kopš pēdējā atjauninājuma... izdzēšu. Tā jūtas kā mazuļa spēle....
Man patīk šī spēle, bet spēlējot tā aizveras. Tātad, tas kļūst tik garlaicīgi
Šī ir lieliska spēle, ko spēlēt gulēšanas laikā, kad mēģināt atpūsties.
Es spēlēju šo spēli jau dažus gadus, un tā joprojām ir viena no manām trim iecienītākajām tiešsaistes/izslēgtajām spēlēm, ko es spēlēju cik bieži vien iespējams visas dienas garumā gandrīz katru dienu.
Pēc tam es pabeidzu zāli un guļamistabu, es mēģināju tik daudz reižu, bet es nevaru lejupielādēt virtuves sadaļu, lūdzu, pārbaudiet to
Tas ir labi, būtu patīkami vairāk iespēju
Tā nav slikta spēle, taču es to izbaudīju daudz vairāk, pirms tika paaugstināta katra cena. Esmu mēģinājis iegūt šīs telpas papildu daļas, taču tagad nevaru to sasniegt tik ātri, ja pēc videoklipu noskatīšanās saņemu tikai 15, 10 un 5 naudas, nevis 30. Punktus ir grūtāk sasniegt, un tas nepalīdz, ka viena līmeņa pārspēt ir vajadzīgas vairāk nekā 20 reizes. Man patika šī spēle. Par tagad nezinu
Esmu brīvdienu studijā, pēdējo spēli mēģināju spēlēt gandrīz gadu, nevaru to lejupielādēt. Šī spēle bija mana mīļākā spēle, līdz es nevarēju lejupielādēt spēli, uz kuru man vajadzēja doties uz nākamo. Es vēlos, lai tas tiktu labots, vai arī es varētu pilnībā atinstalēt spēli. Ikreiz, kad sāku to spēlēt, es tai piešķīru 5 zvaigžņu vērtējumu, tagad tas pat nav novērtēts nevienai zvaigznei.
Es došu tai trīs, jo mājīga virtuve neatslēgsies, pirms tā tiks atbloķēta. Ceru, ka izlabosi tnx.
Lvl 126, un vēl aizkavējies.. Lūdzu labojiet. Paldies
Ļoti patīkami un aizraujoši! Protams, progresējot, kļūst grūtāk. Lielisks stratēģijas veidotājs. Ļoti patīk šī spēle. Šķiet, ka man nekad nav apnicis izmēģināt jaunas stratēģijas un atrast veidus, kā izveidot kombinācijas, kas ļauj jums gūt uzvaru. Šī ir izņēmuma spēle.
Pārejot uz jaunu istabu, tas kļūst pārāk dārgi. balvas nav tā vērtas, lai tērētu laiku, lai sasniegtu līmeni. ir pārāk daudz 3 spēļu spēļu, un spēlētājiem kļūst garlaicīgi. Man personīgi patīk spēlēt mājas dekorēšanas lietotņu spēles, piemēram, Design Home un Design My Room. Wish My Home ir pa šo ceļu, lai izrotātu visu māju un tās apkārtni, taču bez 3 match spēles.
Minha Casa - Sonhos de Design Casual rop
Mani patiešām traucē reklāmas, kas pēkšņi parādās. Turklāt viena no tām ir nepiemērota un nav piemērota manam bērnam.
Neesat pārliecināts, kāda ir problēma. Es uzliku sienas krāsu, bet nolēmu to noformēt nedaudz savādāk, un, kad to izdarīju, man tika iekasēta pilna maksa par manu otro izvēli. Mani tas traucē, jo mums ir dotas 3 izvēles iespējas par vienu un to pašu cenu, tāpēc par domu maiņu nevajadzētu sodīt. Mēbeles jau tagad ir pārāk dārgas. Ar mani tas ir noticis divas reizes, tāpēc es to atinstalēju. Es nolēmu vēlreiz izmēģināt, bet joprojām tas pats.
Man patīk šāda veida spēle, lai gan ir pārāk grūti nokārtot līmeni. Jā, es saprotu, ka tas ir veids, kā pelnīt naudu, bet tāpēc es varētu arī atinstalēt. Tas būtu lieliski, izņemot to spiedienu. Esmu ievērojis, ka visas šādas spēles ir tādas pašas kā dārza ainavas un mājas ainavas, kāpēc es jautāju 🤔